Friday 9 October 2020

Topp 4 cykelracingspel online

 År 2007 rapporterade comScore att det var 217 miljoner människor världen över som spelade onlinespel. Idag är det uppenbarligen mer än det som spelar onlinespel. Och faktum är att cykelloppspel är ett av de populäraste valen i sällskap med nybörjare lika skickligt som giriga spel över hela världen.


Utifrån vad jag har undersökt är det spänningen i racing och sympati med att inspirera nya spelare från hela världen, eller till och med den senaste högsta poängen, direkt från ditt kött och blodrum som får människor att göra online-racingspel någonsin därför populära .

För mer information klicka här casino utan svensk licens.

Jag är ingen junkie med snabbhet, men här är min lista över några av de populära cykelracingspelen online:


Cyclo Maniacs v1.02 (Betyg: 9/10 baserat på detta område 51319 betyg)


Zooma genom utbytesplatser för att tjäna underhåll och omstrukturera dina färdigheter. När du väl har låst upp nivåer kan du välja svängområden också. Ganska lätt att börja, tvinga dig själv, var försiktig även om teatern stunts.


BMRex (Betyg: 9/10 baserat på 2642 betyg)


Detta spel är underhållande. Det är en T-Rex som cyklar och drar ut flygtrick, pretentiösitet avslöjar jag mer?


Det är ett land och roligt spel, ganska enkelt därefter tjänar du det. Men se upp för överraskningarna i varje enskilt hörn av rutten! På nivå 3 förlorar du en rörlig bild om du inte kan åka på Pterodactyl! Ja, det är så fullt av överraskningar.


Nitro Ninjas (Betyg: 9/10 baserat på 21612 betyg)


Tävla genom stadens giltiga Ninja-stil. Utför svängar och tjäna poäng. Nivåerna är mer sammanslagna för att vinna. Men om du med Ninja-teman och galna ut stunts efter enarmars mördare eller helikopterspark är det här för dig.


Uphill Rush 3 (Betyg: 9/10 baserat på 11138 betyg)


Detta är det tredje i serien av ett av de mest populära cykelloppspel online. Du börjar i den vackra staden Paris och det också när du bygger hustak!


Det finns många funktioner du kan sätta i grupp för att hjälpa dig att fästa dig på din rutt - karta, tips, till och med en spökcykel som gör något som du passerar att följa. Eller så kan du börja överväga procedurläget för att öva dig innan du börjar tävla.


Det finns många fler online-racingspel du kan kolla in online, allt från racerliga ligor till yttre smak, till och med olika galaxer. Oavsett om du är en nybörjare eller en girig spelare kan du tro ditt val från listan över cykelloppspel där ute idag.

No comments:

Post a Comment